Terug naar de evenementenlijst
De handelaars van het Verheyleweghenplein vieren feest

De handelaars van het Verheyleweghenplein vieren feest

We hebben het er in een van onze vorige edities al over gehad: het Verheyleweghenplein en zijn omgeving hebben in de loop van 2023 het
voorwerp uitgemaakt van werken die snel en met succes zijn uitgevoerd. Het doel was drieledig: de zebrapaden in deze dynamische handelskern veiliger maken, de snelheid van voertuigen in de omgeving van het plein verminderen, en regenwater opvangen door een wadi aan te leggen in de middenberm. Na bijna 4 jaar wachten op de stedenbouwkundige vergunning van het Brussels Gewest werden de werken in opeenvolgende fasen uitgevoerd, om uiteindelijk te resulteren in een inrichting die alom werd toegejuicht.

Om deze prachtige inrichting te vieren, die door veel wijkbewoners werd gevraagd tijdens overlegvergaderingen, nodigen de handelaars van het plein en de gemeente u uit om er op zondag 21 april 2024 van 11.00 tot 16.00 uur een gezellig moment met het gezin te komen doorbrengen. Op het programma van deze afspraak: een kleurrijk springkasteel, een beetje muziek, en eten en drinken gekozen en bereid door uw favoriete handelaars.

  • Afspraak tussen 11.00 en 16.00 uur in het park van het Verheyleweghenplein.