Terug naar de evenementenlijst
“Dynamifête” 2024:

“Dynamifête” 2024:

Dans en sport staan centraal in dit feestelijke familie-evenement

Sinds twee jaar vindt het “Dynamifête”, een niet te missen evenement op de feestkalender van Sint-Lambrechts-Woluwe, plaats in het hart van het Fallonstadion. Ook de editie 2024 van dit grote familie-evenement zal zich daar afspelen.

Voor de gelegenheid werd dans gekozen als thema voor deze mooie dag van ontspanning en vrije tijd, waaraan verschillende sportclubs zullen deelnemen, vooral diegene die in de faciliteiten van het stadion gevestigd zijn.

Tijdens deze paar uur zullen een aantal choreografische groepen demonstraties en korte shows geven in verschillende dansstijlen, waardoor er een dynamisch en vermakelijk programma ontstaat dat zowel kinderen als tieners zal aanspreken.

Tegelijkertijd zullen de sportclubs animaties en initiaties aanbieden waarbij jongeren worden uitgenodigd om deel te nemen via de PasSport”, een experiment dat een groot succes was tijdens de laatste twee edities. Bij deze leuke kleine uitdaging nemen kinderen deel aan een aantal kennismakingen of activiteiten naar keuze, met de kans om aan het eind van de namiddag een cadeau te winnen.

En hoewel de dag in het teken zal staan van dans en sport, zullen andere recreatieve activiteiten voor groot en klein dit aantrekkelijke activiteitenprogramma aanvullen.

  • Afspraak op zondag 25 augustus van 10.30 tot 18.00 uur in het Fallonstadion
  • Het feest en de activiteiten zullen gratis toegankelijk zijn
  • Meer informatie: diensten van de schepen voor jeugd en sport: 02 761 27 26