Terug naar de evenementenlijst
Halloweenfestiviteiten

Halloweenfestiviteiten

Aangeboden activiteiten :

  • Speurtocht

Het Maloupark is opgedeeld in vijf zones, elk met een aantal geplastificeerde kaarten die overeenkomen met een “griezelig” woord (pompoen, spook, vampier, monster, enz.).

Elke zone komt overeen met een kleur en het kind moet een kaart van elke kleur die het woord vormt, terugbrengen om het te ruilen voor een zakje snoep.

Elke kaart is geplastificeerd en bevat enkele letters en een afbeelding van het woord (voor de allerkleinsten). Een tiental verschillende woorden liggen verspreid over elke zone.

Bijvoorbeeld, in de gele zone de letters “po”, in de groene zone “m”, in de rode zone “p”, in de blauwe zone “oe” en in de witte zone “n” om het woord “pompoen” te vormen.

Aangezien het donker zal zijn, moeten de kinderen een zaklamp gebruiken (of het licht van de smartphone van hun ouders) om de kaarten te vinden.

De beloning is een zakje snoep.

  • Blind zoeken

De kinderen (onder toezicht van een of meer monitors) moeten hun arm in emmers steken waarvan de opening verborgen is om een voorwerp te vinden: slijmerige (waterparels), kleverige (gekookte pasta), insecten- (gekookte en ongekookte rijst), of prikkelende sensaties (harde borstels)…

De beloning is een lolly voor elke emmer waarvan de inhoud is ontdekt.

  • Warme chocolademelk

Deelnemers krijgen warme chocolademelk en seizoensgebonden pompoensoep aangeboden om zich op te warmen.

Meer informatie :

  • Diensten van Eric BOTT
    Schepen voor Jeugd en Sport
    02 776 82 53
    info@jjjy.be