Terug naar de evenementenlijst
Hof ten Berg viert feest!

Hof ten Berg viert feest!

Het traditionele feest van de wijk Hof ten Berg wordt gehouden op zondag 1 september en wordt zoals gewoonlijk georganiseerd door de gemeentelijke teams voor sociale cohesie van Wolu-Services en de jeugddienst/JJJY, ondersteund door het team van de Moderne Woning, vrijwilligers van lokale comités en wijkbewoners. Er zullen animaties zijn voor het hele gezin, met ook dit jaar speciale aandacht voor kinderen.

Onder de aangeboden attracties zijn onder andere springkastelen, interactieve spellen voor tieners, reuze houten spellen, een boomklimactiviteit en nog veel meer. Een vriendschappelijk petanquetoernooi, dat voor iedereen toegankelijk is, kan nog aan het programma worden toegevoegd.

Meerdere stands zullen worden opgezet, waarvan sommige door wijkbewoners worden gerund (specialiteiten uit Noorden Centraal-Afrika en Azië), evenals een “ontdekkingsruimte” die zich richt op de stadsboerderij en de gemeenschappelijke moestuin van Hof ten Berg. Tot slot zullen er de hele namiddag op een podium verschillende groepen optreden die voor de muzikale sfeer zullen zorgen… En niet te vergeten de niet te missen lunchbarbecue met een “drank- en granitastand”.

  • Afspraak op zondag 1 september van 11.00 tot 17.30 uur in de wijk Hof ten Berg
  • Meer informatie: 02 763 45 77