Terug naar de evenementenlijst
PBM-werkgroep: ontmoeting met de vzw AccessAndGo-ABP

PBM-werkgroep: ontmoeting met de vzw AccessAndGo-ABP

Voor haar volgende bijeenkomst verwelkomt de PBM-werkgroep de vzw AccessAndGo-ABP, die PBM (personen met beperkte mobiliteit) begeleidt in de verschillende fasen van hun leven.

Camille Moyson zal de dienst Op Stap naar Autonomie voorstellen, die in het leven werd geroepen om Brusselaars met een fysieke beperking (zoals rolstoelgebruikers of personen met een prothese) opnieuw op weg te helpen naar autonomie. De bijeenkomst wordt vervolgd met een discussie met het publiek.

De PBM-werkgroepen, georganiseerd op initiatief van Isabelle Molenberg, schepen voor senioren en mindervaliden, bieden de gelegenheid om professionals en verenigingen die actief zijn op het gebied van handicap en toegankelijkheid te ontmoeten en samen na te denken over oplossingen om het dagelijkse leven van de betrokkenen te verbeteren.

Inschrijving vóór 27 november door te bellen naar 02 761 29 09 of een e-mail te sturen naar handicape@woluwe1200.be. U kunt vervoer naar de zaal Evasion reserveren wanneer u zich inschrijft (4 € heen en terug).