Terug naar de evenementenlijst
Sociaal loket van Sint-Lambrechts-Woluwe

Sociaal loket van Sint-Lambrechts-Woluwe

Wilt u een begunstigde inschrijven voor een van deze workshops?

Stuur een e-mail naar sociaalloket@woluwe1200.be met vermelding van de datum, de workshop, de naam, voornaam en de contactgegevens van de betrokken persoon of vraag de begunstigde om contact met ons op te nemen en ons deze informatie te bezorgen.

Permanenties

Tal van permanenties zonder afspraak zijn beschikbaar bij het Sociaal Loket. Het is de bedoeling om op die manier informatie te verstrekken over het expertisedomein van de experts die aanwezig zijn op deze permanenties. Als u geïnteresseerd bent in een van deze permanenties, vindt u onze uurroosters in de bijlage.

Op de Facebookpagina van de Sociaal loket vind je:

  • de tijdschema’s van de workshops en permanenties;
  • nieuws van de Guichet;
  • alle informatie over onze partners;
  • al onze goede plannen;
  • en nog veel meer…

Aarzel niet om je te abonneren op onze pagina en deel massaal: https://www.facebook.com/Guichet-Social-Woluwe-Saint-Lambert

Het team van het Sociaal Loket en zijn kondigen partners u graag aan dat onze nieuwe website online staat

U vindt er alle informatie over de diensten die onze partners in onze kantoren aanbieden, maar vooral ook een overzichtelijkere en praktischere maandkalender. Dankzij dit nieuwe systeem kunt u zich bovendien rechtstreeks en heel eenvoudig inschrijven voor de workshops op de site! Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe dit dan snel via de website en ontvang elke maand onze nieuwtjes in uw mailbox.

Ga naar www.guichetsocial.be!

Info

Sociaal loket
Van maandag tot donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
Roodebeeksteenweg 258
1200 – Sint-Lambrechts-Woluwe
02.777.75.14
guichetsocial@woluwe1200.be