Terug naar de evenementenlijst
Week van het Werk 2023

Week van het Werk 2023

Bijna dertig werkgevers staan voor u klaar!

Bent u op zoek naar een job? Wilt u graag werkgevers ontmoeten die aanwerven? Blokkeer dan alvast de week van maandag 6 tot donderdag 9 november in uw agenda om deel te nemen aan de editie 2023 van de Week van het Werk, een initiatief van Eric Bott, schepen voor tewerkstelling, en de partners van het Jobhuis van Sint-Lambrechts-Woluwe.

 • Op het programma:
 • Maandag 6 november, van 10.30 tot 15.00 uur
  Pre-jobbeurs (in Wolubilis)
  Neem als eerste kennis van de vacatures van de werkgevers die aanwezig zijn op de jobbeurs. Ze zijn vanaf 10.30 uur te zien in de foyer van het theater. Zo kunt u gerichter zoeken en uw ontmoeting met de op de jobbeurs aanwezige werkgevers voorbereiden. Ook zullen een aantal sprekers aanwezig zijn: Actiris, Duo4aJob, Team4Job, Cité des métiers, enz.
 • Dinsdag 7 november, van 13.30 tot 16.30 uur
  Jobbeurs (in Wolubilis)
  Werkgevers die hun deelname al hebben bevestigd zijn onder andere Aviato, Clabots Tools, het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc, Colruyt Group, de OCMW’s van Sint-Lambrechts-Woluwe en Stad Brussel, Damart, Eligio, Fi Engineering, Defensie, Magabel, Maison’Net, Mac Donald’s, Picard, Railrest, Ramada Hotel, Sibelga, de FOD Financiën, de MIVB, Teach for Belgium, Tempo-Team, Werkenvoor.be, Vivaldis Intérim, het Woluwe Shopping Center en de politiezone Montgomery. Het gemeentebestuur van Sint-Lambrechts-Woluwe zal ook aanwezig zijn als werkgever, met zijn jeugddienst in het bijzonder.
 • Woensdag 8 november, van 9.00 tot 14.00 uur
  “win-win” uitwisselingsdag (in het Maloukasteel)
  Met de instrumenten van collectieve intelligentie en uitdagingen voor werkzoekenden, bedrijven en specialisten in socioprofessionele integratie, ongeacht hun respectieve rol, biedt deze dag u een unieke kans om uw vaardigheden en persoonlijkheid te ontwikkelen in een omgeving waarin u op gelijke voet staat met de andere deelnemers.
 • Donderdag 9 november, van 10.00 tot 12.00 uur
  Infosessie over duurzame jobs met focus op de circulaire economie (in het Jobhuis)
  Wilt u een job vinden met een positieve impact die aansluit bij uw waarden? Kom tijdens deze informatiesessie meer te weten over jobs in de circulaire economie.

Inlichtingen en inschrijvings-/deelnamevoorwaarden op www.dynamic-emploi.be

 • Meer informatie:
  Gemeentelijke dienst voor tewerkstelling – Jobhuis van Sint-Lambrechts-Woluwe
  Roodebeeksteenweg 137
  02 761 27 63
  emploi@woluwe1200.be