Terug naar de artikellijst
De wedstrijd “Woluwe in de bloemetjes” 2024 gaat van start!

De wedstrijd “Woluwe in de bloemetjes” 2024 gaat van start!

Op initiatief van de dienst groene ruimtes en zijn schepen lanceert de gemeente haar traditionele wedstrijd “Woluwe in de bloemetjes”, waarvoor velen van u worden uitgenodigd om deel te nemen. Of u nu inwoner of handelaar van Sint-Lambrechts-Woluwe bent, schrijf u in en draag bij tot de verfraaiing van de gemeente door uw balkons, terrassen, enz. te versieren met planten en bloemen.

Deze editie 2024 bevat uiteraard de nieuwigheden die vorig jaar voor de wedstrijd werden geïntroduceerd, namelijk nieuwe categorieën bloemversieringen, aangepaste regels en nog mooiere prijzen.

Drie categorieën bloemversieringen, maar vijf prijzen!

  • 1. balkons, terrassen en buitenvensterbanken van individuele woningen;
  • 2. achteruitbouwzones, voortuintjes;
  • 3. bloemperken rond de voet van straatbomen;
  • 4. favoriet van de jury;
  • 5. prijs voor de biodiversiteit.

De ranglijst is gebaseerd op de originaliteit van de plantenkeuze, de kwaliteit ervan, de harmonie van de kleuren en de duurzaamheidscriteria.

Hoe kunt u zich inschrijven?

Houd uw brievenbus in de gaten!

Een jury zal van mei tot augustus 2024 in de gemeente rondwandelen om deelnemers te selecteren. Als de jury u aanwijst, ontvangt u een selectieformulier in uw brievenbus. Als u akkoord gaat met het wedstrijdreglement, moet u dit gewoon melden door ons een e-meil te verzenden of door ons het selectieformulier terug te sturen.

Als u uw gevel of voortuintje onder de aandacht van de jury wilt brengen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-meil of door onderstaand inschrijvingsformulier terug te sturen. We zullen zeker een kijkje komen nemen bij uw gevel…

Wat valt er te winnen?

U ontvangt een “BONCADO” die geldig is bij meer dan zestig handelszaken in de gemeente (meer informatie: https://www.boncado.be/)

  • Voor de categorieën 1./2./3. ontvangt de 1e prijs een BONCADO ter waarde van 100 EUR; de 2e prijs van 50 EUR en de 3e prijs van 25 EUR.
  • De twee speciale prijzen (4./5.) ontvangen elk een BONCADO ter waarde van 100 EUR.

Wilt u zich inschrijven of het wedstrijdreglement lezen? Alle voorwaarden zijn beschikbaar op de website: https://www.woluwe1200.be/nl/wedstrijd-woluwe-in-de-bloemetjes of bij de gemeentelijke dienst groene ruimtes: ev-gr@woluwe1200.be