Terug naar de artikellijst
« Je cours pour ma forme »: de lentesessie begint binnenkort

« Je cours pour ma forme »: de lentesessie begint binnenkort

Op 22 april 2024 start de lentesessie van het loopprogramma “Je cours pour ma forme” (JCPMF). Het programma, dat al meer dan tien jaar met succes wordt uitgevoerd in Sint-Lambrechts-Woluwe, staat open voor iedereen, zelfs beginners. Het bestaat uit drie modules van oplopend niveau (zie kader), gespreid over 12 weken en begeleid door gespecialiseerde instructeurs.

Naar de mening van veel deelnemers is dit ongetwijfeld een van de beste manieren om te beginnen met sporten of om geleidelijk aan weer te gaan sporten en zijn conditie geleidelijk aan te verbeteren.

  • Prijzen voor een volledige sessie: €40 voor inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe / €50 voor inwoners van andere gemeenten.
  • Inschrijvingen mogelijk vanaf 12 jaar via www.jecourspourmaforme.com of www.whitestarathletic.com/section-jogging/
  • Afspraak op de atletiekbaan van het Fallonstadion (Struykbeken) op de voor elke module aangegeven tijdstippen.

Praktisch

  • Niveau 1 (0-5 km) : het doel is om 5 km (of 40 minuten) te kunnen hardlopen zonder te stoppen. De sessies vinden plaats op maandag en donderdag om 18.00 uur.
  • Niveau 2 (5-10 km) : het doel is om 10 km (of 1 uur) te kunnen hardlopen zonder te stoppen. De sessies vinden plaats op donderdag om 18.30 uur.
  • Niveau 3 (10 km +) : een programma voor mensen die al 10 km kunnen hardlopen en verder willen komen. De sessies vinden plaats op donderdag om 18.30 uur.

Meer informatie: whitestarac@outlook.be