Terug naar de artikellijst
Parken in het Brussels Gewest ontoegankelijk op 22/02/2024

Parken in het Brussels Gewest ontoegankelijk op 22/02/2024

Gezien de voorspelde rukwinden zijn de parken, tuinen en bossen in het Brussels Gewest, alsook de VITA-baan (in het Fallonstadion) en de begraafplaatsen niet toegankelijk voor het publiek op donderdag 22/02/2024 vanaf 15.00 uur. De toegangsbeperkingen eindigen normaal op vrijdagochtend 23/02/2024.

In dit kader raadt Leefmilieu Brussel aan om zich niet te verplaatsen in alle gewestelijke groene ruimten (parken, tuinen, bossen en wouden) en in het bijzonder in de buurt van bomen.

De toegang tot de tuinen, parken, bossen en parkeerplaatsen van het Zoniënwoud zal worden verboden voor het publiek. Bij de ingangen zullen berichten worden geplaatst en de wachters zullen het publiek informeren. Inspectie, reiniging en beveiliging vinden plaats zodra de alarmfase voorbij is. Nadat dit is gebeurd, zullen de groene ruimten weer toegankelijk zijn voor het publiek.

We hopen dat deze weersafhankelijke situatie van korte duur is en dat u snel weer kunt genieten van onze groene ruimten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Groene ruimten van Leefmilieu Brussel op het nummer 02 775 77 70.

 

Info

https://www.irceline.be/nl