Terug naar de artikellijst
Tax-on-Web: een welkom duwtje in de rug bij het invullen van uw belastingaangifte

Tax-on-Web: een welkom duwtje in de rug bij het invullen van uw belastingaangifte

Ook dit jaar verwelkomt de DOR (Digitale openbare ruimte) Wolu Cyber ambtenaren van de FOD Financiën om hulp te bieden aan inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe die moeilijkheden ondervinden bij het invullen van hun belastingaangifte.  Het overeengekomen samenwerkingsprotocol voorziet in 3 aanwezigheidsdata: donderdag 13 juni en dinsdag 18 en 25 juni.

De ontvangstruimte (DOR Wolu Cyber) bevindt zich aan de Roodebeeksteenweg 137.  De lokalen zijn gemakkelijk toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit en zijn ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer (bussen 27, 29 en 42, tram 8 en metrolijn 1 – station Roodebeek – op slechts 300 m).

Om wachttijden tot een minimum te beperken, is het essentieel om telefonisch een afspraak te maken.

Andere optie die wordt aangeboden aan geïnteresseerden: zich met behulp van de medewerker van de DOR Wolu Cyber inschrijven op het platform van de FOD Financiën, zodat een ambtenaar van de FOD Financiën u op een vaste dag en tijd kan bellen om uw belastingaangifte telefonisch te verwerken.

Informatie en inschrijving: diensten van de schepen voor Verenigingsleven – 02 761 60 18 (maandag tot vrijdag, van 13.00 tot 17.30 uur)