Terug naar de artikellijst
Voor de editie 2023 wordt de wedstrijd “Woluwe in de bloemetjes” vernieuwd!

Voor de editie 2023 wordt de wedstrijd “Woluwe in de bloemetjes” vernieuwd!

Doe mee via onderstaand inschrijfformulier…

Op initiatief van de dienst Groene ruimtes en zijn schepen Philippe Jaquemyns lanceert de gemeente haar traditionele wedstrijd “Woluwe in de bloemetjes”.

Deze editie 2023 biedt nieuwe categorieën, aangepaste regels en zeer aantrekkelijke prijzen. Of u nu inwoner of handelaar van Sint-Lambrechts-Woluwe bent, neem deel en draag bij tot de verfraaiing van onze gemeente.

 

 

 

De wedstrijd voorziet in drie categorieën bloemversieringen:
  • voor balkons, terrassen en buitenvensterbanken van individuele woningen;
  • voor achteruitbouwzones, voortuintjes;
  • voor bloemperken rond de voet van straatbomen.

Dit jaar zal de jury ook twee speciale prijzen uitreiken: de “Favoriet van de jury” en de “Prijs voor de biodiversiteit”.

De ranglijst is gebaseerd op de originaliteit van de plantenkeuze, de kwaliteit ervan, de harmonie van de kleuren en de duurzaamheidscriteria.

 

Hoe kunt u zich inschrijven?

Nieuw is ook dat een jury van mei tot augustus 2023 in de gemeente rondwandelt om deelnemers te selecteren. In de brievenbussen van de door de jury aangewezen personen zal een selectieformulier worden gedeponeerd.

Als zij akkoord gaan met het wedstrijdreglement, moeten zij dit aangeven door een e-mail te sturen naar de dienst of door het selectieformulier terug te sturen.

Als u uw gevel of voortuintje onder de aandacht van de jury wilt brengen, neem dan per e-mail contact op met de dienst of stuur het hier te downloaden deelnameformulier in.

Dienst Groene ruimtes
Kleurenprachtlaan 9
1200 – Brussel
ev-gr@woluwe1200.be

 

Wat valt er te winnen?

U ontvangt een “BONCADO” die geldig is bij meer dan zestig handelszaken in de gemeente (meer informatie: https://www.boncado.be/)

Voor de categorieën 1./2./3. ontvangt de 1e prijs een BONCADO ter waarde van € 100; de 2e prijs van € 50 en de 3e prijs van € 25. De twee speciale prijzen ontvangen elk € 100.

Raadpleeg hier het wedstrijdreglement.

Gratis
Meer informatie: ev-gr@woluwe1200.be