Heeft u een kat, hond of ander huisdier verloren of gevonden?

De gemeente en de politiezone Montgomery hebben de handen in elkaar geslagen om, met de steun van Leefmilieu Brussel, een digitaal platform te ontwikkelen dat het u gemakkelijker zal maken om de nodige stappen te ondernemen.

Dit platform wordt beheerd door de politiediensten van de zone Montgomery en biedt een echte meerwaarde voor de burgers en onze politieagenten. U hoeft niet meer naar het politiebureau om aangifte te doen van het verlies van een huisdier… Surf naar https://wbsrv.woluwe1200.be/AnimauxPerdus/ om officieel aangifte te doen van het verlies van uw huisdier of de aanwezigheid van een huisdier in de openbare ruimte te melden. “Het platform is gebaseerd op meldformulieren. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met verschillende dierenartsen in de gemeente, die volledig achter dit project staan, dat zij als zeer nuttig beschouwen”, benadrukt Gregory Matgen, de schepen voor dierenbescherming.

  • Een initiatief van de schepen voor dierenbescherming, de schepen voor nieuwe technologieën en de politiediensten van de zone Montgomery.
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de politiezone Montgomery per e-mail op zpz.montgomery.dirdpz@police.belgium.eu of per telefoon op 02 788 53 43.

Meer informatie : cel Dierenwelzijn